Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:34

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Written by
Rate this item
(0 votes)

                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας  πελάτες μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του  Κορωναιού , για λόγους προστασίας της Δημόσιας υγείας , συμπεριλαμβανομένης των πελατών μας και των υπαλλήλων μας , συνιστούμε στους επαγγελματίες πελάτες μας για τις συναλλαγές τους με το γραφείο μας , να χρησιμοποιούν τα email  των υπαλλήλων μας , ή το email kafoyroy@otenet.gr    ή την απομακρυσμένη επικοινωνία μέσω  (viberskype ) .

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που διακατέχει όλους μας για την προστασία της υγείας , την απρόσκοπτη συνέχιση  της εργασίας μας και με σεβασμό στην διατήρηση της εταιρείας μας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις ανάγκες των πελατών μας παρέχουμε την δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης τους αποφεύγοντας τη συνάθροιση και την άμεση επαφή .

Σε κάθε περίπτωση που η συναλλαγή δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω των πιο πάνω επιλογών , μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γραφείο για την εύρεση κάθε δυνατής λύσης .

Εάν και πάλι δεν καταφέρετε να εξυπηρετηθείτε μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας.

Με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στους υπαλλήλους , ευχόμαστε το καλύτερο για όλους μας.

 

 

Με εκτίμηση,

Ειρήνη Καφούρου .

Read 779 times Last modified on Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.